Billig SEO er et vidt begreb, som der kan være forskellige definitioner af. Ikke desto mindre er det muligt at købe SEO-løsninger, selvom man ikke nødvendigvis har et stort markedsføringsbudget til rådighed. Markedet for SEO er større end nogensinde før, og det betyder, at man kan købe SEO løsninger, hvor lave priser og høj kvalitet er en realitet.

Er det en god idé at købe billig SEO?

Ja, som udgangspunkt er der ikke noget i vejen for at købe billig SEO. Du bør dog ikke nødvendigvis gå efter den billigste løsning som muligt, da der ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Netop kvalitet er særligt vigtigt, når man arbejder med SEO. Hyrer du et firma, som arbejder med en skæv tilgang til SEO, så risikerer du i værste fald, at det udførte arbejde vil have en negativ indflydelse på dine placeringer i søgemaskinerne.

Hvorvidt prisen på en SEO løsning er billig afhænger naturligvis af, hvad du får for pengene. Modtager du et tilbud på SEO, så bør du undersøge, hvad du reelt får for pengene. Du har nemlig først forudsætninger for at vurdere, om et tilbud er billigt eller ej, når du har indsigt i, hvad den pågældende SEO løsning indebærer.

Ikke desto mindre behøves man ikke have et enormt budget for at købe sig til SEO løsninger. Der findes nemlig mange attraktive løsninger for både små- og store virksomheder.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk

  Sådan vælger du det rette SEO firma

  Hvis du vil opnå værdifulde resultater med SEO, så er det ikke underordnet, hvilket SEO firma du hyrer til at arbejde med disse aktiviteter. Hvis du udelukkende vælger et SEO firma på baggrund af prisen, så er der stor risiko for, at du vil blive skuffet. Realiteten er nemlig, at markedet er fyldt med firmaer, som lover guld og grønne skove, som ikke bliver realiseret. Hvis du f.eks. bliver lovet topplaceringer, så har du god grund til at være kritisk.

  Når du skal lave en vurdering af et SEO firma, så kan du med fordel benytte dig af følgende checkliste:

  • Er der synlige ejer- og kontaktoplysninger på siden?
  • Er der offentliggjort referencer fra tidligere / nuværende kunder?
  • Eksisterer der dårlig omtale på internettet? (lav en simpel søgning på Google)
  • Hvad er din mavefornemmelse? (skab et overordnet indtryk af firmaet)

  Hvis du bruger denne checkliste, så vil du sjældent kunne gå helt galt i byen, når du køber SEO løsninger hos et dansk SEO firma.

  Billig SEO

  Søgemaskineoptimering til Google er hverken dyrt eller billigt

  Billig SEO med fokus på kvalitet og resultater

  Hos FirstSEO tilbyder vi billig SEO til alle virksomhedsstørrelser. Vi er ikke den billigste leverandør af SEO, men vi har til gengæld stor fokus på kvalitet og værdifulde resultater. Det er vores vigtigste opgave at øge din hjemmesides synlighed i søgeresultaterne. Med mere end 5 års erfaring inden for SEO har vi fuld kontrol og indsigt i alle de vigtige SEO discipliner. Du kan i den sammenhæng få glæde af et ambitiøst SEO firma, som prioriterer løbende kommunikation og rapportering højt.

  Etablerer du et samarbejde med os, så er der naturligvis ingen binding eller opstartsomkostninger. Vi har forskellige pakkeløsninger, ligesom vi kan tilbyde en skræddersyet SEO løsning efter dine behov og ønsker.
  Er du interesseret i at modtage et tilbud på billig SEO, så skal du være velkommen til at kontakte os allerede i dag.