WordPress er en af de mest populære CMS platforme i verden. Det er en gratis, brugervenlig og ikke mindst søgemaskinevenlig platform, som får stor ros og anerkendelse fra både danske- og udenlandske bloggere og e-købmænd.

WordPress er en af de platforme, hvor det er nemmest at arbejde med SEO, hvilket de fleste eksperter vil kunne erklære sig enige i. I dag bruges WordPress til både blogs og webshops.

WordPress søgemaskineoptimering

Wordpress SEO

SEO i CMS’et WordPress

WordPress er en platform, som er utrolig nem at blive komfortabel med. Gennem de seneste år har WordPress indført mange nye funktioner og muligheder, som har gjort det nemmere at arbejde med søgemaskineoptimering. I den anledning er der bl.a. udviklet en masse plugins med fokus på SEO. Hvis du ved, hvilke knapper du skal skrue på, vil det være muligt at opnå fremragende resultater med dit WordPress website.

Når du bruger WordPress, skal du være særlig opmærksom på de udfordringer, som du kan støde på undervejs. WordPress er nemlig udviklet til at vise blogindlæg, tags og billeder flere steder på én gang. Problemet ved dette er, at der kan opstå duplicate content, hvilket søgemaskinerne slår hårdt ned på. Duplicate content vil opstå, hvis et blogindlæg f.eks. vises under både kategori, forfatterprofil og dataarkiv m.fl. I den forbindelse kan med fordel anvende et nyttigt SEO plugin, hvor det er muligt at benytte sig af noindex.

Yoast SEO for WordPress er et eksempel på et SEO plugin, som har rigtigt mange nyttige funktioner. Vælger du at benytte dig af dette plugin, vil den rette opsætning være en afgørende del. Med dette plugin til WordPress kan du bl.a. arbejde med følgende:

  • XML Sitemap
  • Noindex
  • Sociale medier
  • Brødkrummer
  • Permanente links
  • Side titler- og beskrivelser

Og mange, mange flere SEO-relaterede elementer.

Der findes ligeledes øvrige plugins, som er egnet til bl.a. hastighedsoptimering og rich snippets. Takket være de fine muligheder for SEO er WordPress blevet en platform, som er populært blandt både nybegyndere og erfarne bloggere og e-købmænd. Man kan komme rigtigt langt med onpage SEO, hvis man arbejder effektivt med nogle af de mange gode SEO plugins i WordPress.

Modtag et uforpligtende tilbud på WordPress SEO

Selvom WordPress er en brugervenlig platform, så kan der opstå mange udfordringer, når det kommer til søgemaskineoptimering. Hvis du ikke føler dig tilstrækkeligt kompetent på området, så kan du med fordel hyre et SEO firma til at klare opgaven.

Hos FirstSEO har vi rigtigt mange kunder, som bruger WordPress til blogs eller webshops. Derfor har vi mange års erfaring med WordPress, som vi mestrer på højeste niveau. Takket være mange års erfaring i WordPress, besidder vi den rette viden og de nødvendige kompetencer til at hjælpe dig med SEO. Vi hjælper dig med at opnå de ønskede placeringer i søgemaskinerne, så du kan løfte dine besøgstal og omsætning til et helt nyt niveau.

Du kan sende os en mail allerede i dag, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på WordPress SEO. Vi kan helt sikkert finde en løsning, som passer til dine behov og budgetter.