SEOTeknisk SEO

Derfor har dit valg af webhotel betydning for SEO

Når du skal vælge et webhotel, er der flere ting, der skal være i fokus. Derfor er det vigtigt, at du ikke blot træffer et vilkårligt valg, men i stedet sørger for at tage dig god tid til at vælge .

En af de ting, der gør, at det er vigtigt, at du vælger dit webhotel med omhu er, at det kan have indflydelse på dit arbejde med SEO. Det er der flere grunde til, at det kan have, hvilket du kan blive klogere på herunder.

1. Loadhastighed

Din loadhastighed kan have stor betydning for, hvordan din hjemmeside vil blive rangeret i søgeresultaterne. Derfor er det også et aspekt, der skal være i fokus, når du skal vælge webhotel, da det kan have betydning for, hvor hurtigt din hjemmeside indlæses.

Da det er en faktor, der kan have stor betydning for dine placeringer i Google, Bing og andre søgemaskiner, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg af webhotel, blot for at spare penge. På sigt vil det nemlig vise sig at være en dårlig investering for dig.

2. Oppetid

Hertil er det også værd at nævne, at du kan ende med at betale for et webhotel, der har problemer med oppetiden. Det er også en faktor, der kan have betydning for dit arbejde med SEO, hvilket er endnu en god grund til, at du skal sørge for at vælge et ordentligt webhotel.

I dag har de fleste webhoteller en god oppetid, men det er ikke alle, der kan bryste sig af at have dette. Netop derfor er det vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt webhotel. Vil du være sikker på, at du gør et godt valg, så læs mere om Simply.com, der byder på gode webhoteller.

3. Spam-hjemmesider

Når du skal vælge et webhotel, er det også en god idé at undgå webhoteller, der er fyldt med spam-hjemmesider. Når der er tale om ‘shared hosting’, kommer du nemlig til at dele IP-adresse med disse hjemmesider, hvilket desværre kan ende med at skade dine placeringer i søgemaskinerne.

Dette kan dog være svært at kontrollere, da du ikke kan se, hvilke hjemmesider, der findes på et webhotel. Derfor er det vigtigt, at du forsøger at holde dig til en udbyder, der er kendt for at slå hårdt ned på denne type hjemmeside, så du ikke skal dele webhotel med dem.