SEO

Anbefaling: Gratis SEO kursus

Vil du gerne mestre SEO på et højt niveau, så kan du vælge at deltage i et gratis SEO kursus. I den anledning har jeg en anbefaling, som jeg gerne vil dele med dig. Der er nemlig mange gratis SEO kurser, som man kan deltage i, hvis man ønsker at skabe sig en bedre forståelse for søgemaskineoptimering.

Gratis SEO kursus fra MOZ

I dag findes der rigtigt mange forskellige kurser – både online og offline. Nogle af disse kurser er gratis, mens andre koster penge. Tilmed kan der være stor forskel på sværhedsgraden fra kursus til kursus.

SEO kursusEr du ny inden for søgemaskineoptimering, så kan du med fordel udnytte muligheden for at deltage i et gratis SEO kursus. Hos FirstSEO kan vi bl.a. anbefale SEO Training Course, som er blevet udviklet af MOZ. Der er tale om et online kursus, hvor du kan få glæde af en masse lærerige lektioner fra din smartphone, tablet eller computer. Hvis du vil stifte bekendtskab med dette kursus, skal du blot oprette en brugerprofil, hvorefter du får adgang til de forskellige lektioner.

Det omtalte kursus fra MOZ har en samlet varighed på 1 time, og der er 5 forskellige lektioner. Vælger du at benytte dig af dette gratis SEO kursus, kan du bl.a. blive klogere på følgende:

  • Sådan bygger du en månedlig handlingsplan for SEO
  • 5 måder at bruge dine sociale profiler til SEO
  • Sådan målretter du dine søgeord / keywords
  • Linkbuilding på Twitter
  • Sådan tilknytter du søgeord til dit indhold for at skabe maksimalt trafik

Det er altså overstående lektioner, du vil blive præsenteret for, hvis du vælger at benytte dig af dette kursus. SEO Training Course fra MOZ er engelsksproget, og de forskellige strategier samt tips er forklaret i et sprog, hvor alle kan være med. Formålet ved at benytte sig af dette gratis SEO kursus, er at man kan få en forståelse for de basale elementer inden for SEO. Du bliver ikke nødvendigvis ekspert, men du har taget det første, vigtige skridt på vejen.

Deltag i et gratis SEO kursus og tag noter

Vil du have mest muligt ud af et gratis SEO kursus, så bør du tage noter undervejs. Det er en realitet, at mennesket generelt husker bedre, hvis de vigtigste pointer bliver nedskrevet på et papir. Når du deltager i et kursus, bør du derfor altid medbringe din notesblok, så du ikke glemmer de mange gode tips.

Vælger du et online kursus, så kan du naturligvis vælge at se lektionerne igen og igen. Du kan tilmed stoppe videoerne undervejs, hvis du har brug for at tænke over, hvad der lige blev sagt. Dermed kan du lære om søgemaskineoptimering i dit helt eget tempo. Der er mange måder, hvorpå man kan lære om SEO, og kurser er en af dem.

Skriv en kommentar