international-seo

Vil du opnå større synlighed på det internationale marked, så vil international SEO være særligt interessant for dig. Søgemaskineoptimering er en glimrende markedsføringsform, hvis man ønsker at etablere sig på udenlandske markeder.

International SEO – Succes på udenlandske markeder

Vil du udvide din virksomhed til et eller flere udenlandske marked, så der er mange ting, du skal tage stilling til. Hvis du drømmer om, at din hjemmeside skal nå til tops i udenlandske søgemaskiner, så vil det være uundværligt at bruge tid og ressourcer på international SEO.

Selvom der kan være stor forskel på lande og markeder, så er det ingen hemmelighed, at søgemaskineoptimering er effektivt i hele verden. Danske- såvel som udenlandske forbrugere anvender søgemaskinerne til at søge efter produkter og ydelser. Dermed er der rig mulighed for at skabe en masse relevant trafik og salg til dit website.

Når det drejer sig om international søgemaskineoptimering, så kræver det, at man har gjort sit forarbejde ordentligt. Grundig research er et must, hvis man skal have succes på et udenlandsk marked. Det vil bl.a. være relevant at skabe sig et overblik over forbrugernes søgetendenser og behov. Det vil nemlig være vigtigt, at man formår at målrette sin SEO-strategi på baggrund af de enkelte markeder. Det er en realitet, at der kan være forskel på, om man arbejder med SEO i Sverige, Tyskland, Polen eller Norge, som har forskellige søgetendenser.

Uanset hvilket marked man ønsker at gå ind på, så kræver det hårdt arbejde at få succes med international SEO. Søgemaskineoptimering er udbredt over hele verden, hvilket har gjort konkurrencen intens.

Når det handler om global søgemaskineoptimering, vil man bl.a. beskæftige sig med følgende:

  • Opsætning af domæner (.com / .se / no. m.fl.)
  • Opsætning af lokalt indhold
  • Oversættelse
  • International Sculpting
  • Lokale søgetendenser
  • Linkbuilding

Og mange andre vigtige parametre.

International SEO er ikke nogen nem disciplin, da man typisk vil møde mange forhindringer og udfordringer på sin vej. Der kan f.eks. være sproglige barriere og kulturforskelle, som er værd at være opmærksom på.

Opnå resultater med global søgemaskineoptimering? Vi kan hjælpe dig

Drømmer du om at få succes med global søgemaskineoptimering, så kan vi hjælpe dig. Vi har over 5 års erfaring med SEO, hvor vi har arbejdet med søgemaskineoptimering på flere udenlandske markeder.

Ønsker du at udvide til Norge, Sverige, Tyskland og / eller Polen, så kan du med fordel alliere dig med FirstSEO. Vi har en lang række samarbejdspartnere i flere lande, som kan hjælpe med alt fra oversættelse til linkbuilding. Vi har et stort kendskab til en lang række udenlandske markeder, og vi ved, hvilke SEO teknikker og tiltag, som er effektive på de forskellige markeder. Igennem effektiv søgemaskineoptimering hjælper vi dig med at opnå attraktive placeringer i søgemaskinerne på de markeder.

Er du klar til at prøve kræfter med udenlandske markeder, så er det måske nu, du bør springe ud i det. Du er velkommen til at kontakte os for at få tilsendt et uforpligtende tilbud på international SEO. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe trafik og salg på udenlandske markeder.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk