Hvordan laver man god linkbuilding?

Linkbuilding til søgemaskinen GoogleDriver du en internetbaseret virksomhed, så bør du sætte dig ind i SEO og linkbuilding. Selvom der er sket meget inden for søgemaskineoptimering de seneste år, så er stærke og relevante links fortsat altafgørende i forhold til positionering i søgemaskinerne. Det betragtes som et af de vigtigste elementer inden for SEO, og det kræver derfor en stor indsats.

Når det handler om linkbuilding, så kan man arbejde med mange forskellige metoder. Det er i den anledning vigtigt at være opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten og værdien af links. Linkbuilding er et element, som du skal sætte fokus på, hvis du vil opnå attraktive placeringer i søgemaskinerne. Links kan booste din hjemmesides placeringer, hvis der er tale om stærke og troværdige links. Modsat kan links også forringe din hjemmesides placeringer, hvis der tale om links fra utroværdige kilder.

Google Penguin ikon

I dag skal man have få gode links – ikke mange dårlige!
Hvis man laver sine links forkert, kan mange komme i kløerne af Google Penguin(en vigtig del af Google’s algoritme) – og få en linkstraf. Det er svært at komme ud af Google’s søgelys igen, hvis man allerede har fået en linkstraf, og derfor er det enorm vigtigt at lave linkbuilding ordenligt. Linkvækst er noget af det der er vigtigt at have styr på, altså i hvilket tempo ens hjemmeside får nye links. Typer af links samt brugen af ankertekster er også noget man skal variere meget og have godt styr på.

Hvis man er offer for en straf, vil man se et stort drop i antallet af besøgende, og der vil være behov for en link analyse med tilhørende handlingsplan til at få fjernet store mængder af sine dårlige links igen. Dette indbærer ofte brug af Googles disavow tool.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk

  Linkbuilding service

  Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du skal gribe det an, så kan du med fordel outsource den del af SEO-arbejdet. Hos FirstSEO har vi mange års erfaring med SEO og linkbuilding, og vi ved derfor, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Dermed er vi sikker på, at vi også kan hjælpe dig med at komme i tops i søgemaskinerne. Hos FirstSEO arbejder vi med Outreach SEO, hvor der er fokus på at bygge links fra relaterede og troværdige websites.

  Inden for linkbuilding arbejder vi med følgende metoder:

  • Outreach
  • Broken linkbuilding
  • Content linkbuilding
  • Netværk
  • Blogger-samarbejde

  .. og mange flere metoder

  Overstående metoder er blandt dem, vi har størst succes med i vores linkbuilding-arbejde.

  Langsigtede og relevante links

  Hos FirstSEO har vi valgt udelukkende at arbejde med langsigtede og relevante links. Det har vi valgt at gøre, da vi har erfaret, at det er langsigtede og relevante links, som har den bedste effekt på en hjemmesides placeringer i søgemaskinerne. Vi skaber links til dit website fra nøje udvalgte domæner. Når vi skal udpege de bedste domæner kigger vi bl.a. på relevans, pagerank, trustflow og kvalitet, så du er sikret de bedste links. Det er også et rigtig godt tip her i 2016, at holde sig væk fra kortsigtede links. SEO er en langsigtet strategi, og derfor bør man benytte andre dyrere strategier som Adwords og Facebook Annoncering hvis man vil have de helt kortsigtede resultater.

  Vi arbejder med forskellige SEO og link-løsninger, som er relevante for både små- og store virksomheder. Vi har en række forskellige pakker, men kan naturligvis også tilbyde dig skrædersyet løsning på baggrund af dine individuelle krav og behov. Vi har fravalgt at arbejde med nemme, hurtige og samtidig risikofyldte links, da vi ikke vil risikere at gøre skade på dit websites placeringer. Når du bestiller linkbuilding service fra os, får du kvalitet for alle pengene.

  Fuld support og indsigt i det udførte linkbuilding arbejde

  Du får fuld support hele vejen igennem, hvor du løbende bliver holdt orienteret omkring, hvilke tiltag vi arbejder med. I takt med at arbejdet skrider fremad, vil du modtage løbende opdateringer og en samlet rapport over de links, vi har bygget til dit website. Du får dermed fuld indsigt i vores arbejde, og du får det fulde overblik over, hvilke nye indgående links du har fået. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, så du er helt sikker på, hvad du får for pengene. Vi giver dig også gerne de bedste linkbuilding tips, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvordan man bygger de bedste links.

  Kontakt os pr. telefon eller mail (brug formularen herunder) og hør, hvad vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at skabe de bedste links til dit website og hjælpe dig med at opnå de ønskede placeringer i søgemaskinerne.

  Få et tilbud på linkbuilding

  Udfyld formularen, og få et helt uforpligtende tilbud på linkbuilding til din virksomhed.

  Vi har hos FirstSEO arbejdet med at skaffe links til vores kunder i mange år, og har derfor opbygget et stort netværk som vi kan trække på når vi skal linkbuilde. Når vi arbejder med linkbuilding, arbejder vi kun med kvalitetslinks. Dette er et meget bevist valg, da det går at vi samt vores kunder kan være helt trygge, og ikke kun se kortsigtede resultater. På denne måde slipper vi også helt udenom at spekulere på linkstraffe, og kan fokusere på at skabe resultater.

  God linkbuilding, består af links der også giver trafik til sin hjemmeside, og som giver et stabilt og langsigtet afkast. Vi har mere end 5 års erfaring og rigtig mange opgaver med at skaffe links i forskellige brancher bag os. Derfor kan du trygt overlade opgaven til FirstSEO.

  Vi kan tage en snak om dine behov for linkbuilding og SEO, hvis du udfylder formularen her på siden og fortæller lidt om din virksomhed. Det er 100% uforpligtende!