LinkbuildingSEO

Majestic SEO guide

Der findes rigtigt mange forskellige SEO tools og softwares til at tjekke links og placeringer – og Majestic er ét af dem. I denne guide vil du blive præsenteret for, hvordan du bruger den anerkendte software fra Majestic, som har fået mange rosende ord med på vejen fra virksomheder i hele verden.

Majestic SEO byder på disse værktøjer og funktioner

Majestic SEO er en software, der giver adgang til rigtigt mange nyttige værktøjer og funktioner. Arbejder du med SEO til dagligt, så vil du kunne få stor glæde af disse værktøjer, som kan gøre dit arbejde meget nemmere. Du bliver bl.a. bekendt med følgende værktøjer:

  • Site Explorer – Du har mulighed for at indtaste et domænenavn, hvorefter du bliver introduceret for en masse brugbare data. Du vil bl.a. få et overblik over indgående links, indekserede undersider, ankertekster, trust flow og meget, meget mere.Der er altså tale om en kort gennemgang af nogle af de vigtigste faktorer
  • Keyword Finder – Du kan bruge dette værktøj til at finde frem til relevante søgeord og søgevolume (bl.a. relaterede og longtail søgeord)
  • Webmaster Tools – Du får det komplette overblik over din hjemmeside, hvor du bl.a. vil blive informeret om nye links, døde links og mange andre relaterede data. Der er desuden mange andre spændende funktioner, som du kan udforske.
  • Backlink checker – Linkbuilding er en meget vigtig disciplin inden for SEO, som har stor indflydelse på dine rankings. Bruger du backlink checker, kan du skabe dig et overblik over dine- og konkurrenternes links. Således kan du få inspiration til linkbuilding.
  • Browser Plugins – MOZ giver også adgang til en række browser plugins, som bl.a. er blevet udviklet til Chrome og Firefox. Installerer du disse plugins, vil din toolbar give dig informationer om sociale signaler, indgående links, rank og meget mere. Disse data vil blive vist hver gang, du besøger en hjemmeside.

Hvor mange værktøjer og funktioner du vil få adgang til vil afhænge af, hvilket abonnement du vælger. Når du opretter dig hos Majestic SEO, kan du nemlig vælge mellem flere forskellige medlemsskaber. Der findes 4 forskellige betalte medlemskaber, ligesom der findes 1 gratis medlemskab. Hvilket medlemskab du har brug for vil bl.a. afhænge af, hvilke tools du ønsker adgang til, og hvor mange brugere der skal have adgang til din konto.

Majestic SEO er en prisvenlig SEO software, som man hurtig blive fortrolig med. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en software efter din smag, kan du benytte dig af en gratis prøveperiode. Således har du mulighed for at blive klogere på de forskellige værktøjer og funktioner, før du betaler for et medlemskab.

Majestic er et af de ældste (og bedste) tools på markedet, der kommer med mange unikke funktioner. Det er langt hen af vejen en smagssag, hvilken software man foretrækker at bruge, men vi kan i hvert fald varmt anbefale Majestic SEO. Majestic SEO har været årsagen til, at vi på Toemrer-oversigt.dk har vundet så mange placeringer på Google.