Hos FirstSEO.dk tilbyder vi en gratis SEO-gennemgang af din side. Vi laver en gennemgang af din side, hvor vi kommer med en række forslag til, hvad der bør optimeres på din side. 

Vi gennemgår din side for over +50 forskellige parametre. Vi nævner de væsentligste fejl og forslag til din side. Herunder ser du et udpluk af hvad vi gennemgår:

  • Søgeordsanalyse til din branche
  • Undersøgelse af indholdskvalitet, anvendelse af keywords m.v.
  • Gennemtjek for duplicate content
  • Tjek efter døde links på siden
  • Billedoptimering med alt-tags og rigtige URLs
  • Meta-titler og meta-beskrivelser, herunder placering og anvendelse af keywords
  • URL struktur på din side
  • Website hastighed og mobilvenlighed
  • Og meget, meget mere samt hvad vi ellers finder af fejl og mangler på din side.

Følger du vores råd og forslag, vil du helt sikkert opleve flere besøgende og salg igennem Google.

En SEO analyse udarbejdes på baggrund af en hjemmesides tilstand i forhold søgemaskineoptimering. Analysen har til formål at identificere de faktorer, som bør ændres / justeres på en hjemmeside. På trods af at SEO fylder mere og mere i hverdagen, så er det langt fra alle hjemmesider, som er optimeret til søgemaskinerne. En SEO analyse kan belyse både små og store barrierer på en hjemmeside, som der med fordel kan arbejdes på for at opnå større synlighed i søgemaskinerne.

En SEO rapport tager udgangspunkt i netop dit website og dit marked. Med analysen ved hånden kan du skabe dig et overblik over, hvilke tiltag inden for SEO du skal have et særligt fokus på. Arbejder du forkert med SEO, kan det have alvorlige konsekvenser for din hjemmesides placering på Google. De problemer og udfordringer din hjemmeside kan være plaget inden for SEO kan belyses – takket være en SEO analyse.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk

Få en gennemarbejdet SEO analyse

Hos FirstSEO.dk har vi stor erfaring med at analyse hjemmesider på baggrund af de vigtigste parametre inden for SEO. Vi kan tilbyde dig en grundig SEO rapport, hvor vi gennemgår over 50 vigtige parametre. Dermed kan du skabe dig et komplet overblik over, hvilke faktorer du allerede har styr på, og hvilke parametre du bør have større fokus på fremover. Rapporten kan dermed tolkes som en tilstandsrapport, hvor alle relevante data belyses.

SøgeordsanalyseDu får leveret en overskuelig SEO rapport, som indeholder en lang række forslag til, hvad du bør optimere på dit website. Der er tale om tiltag, som du kan kaste dig ud i med det samme. Vi introducerer dig altså for de problemer og udfordringer, som der er omkring dit website, så du har bedre mulighed for at optimere dit website. Med en hjemmesideanalyse kan du arbejde med søgemaskineoptimering på baggrund af konkrete tiltag. Vi har mange års erfaring med at finde frem til kritiske SEO-faktorer, som har indflydelse på en hjemmesides rankings i søgemaskinerne.

Du får som sagt leveret en grundig SEO audit, som omfatter mere end 50 punkter. Det gælder bl.a. søgeordsanalyse, linkprofil, hjemmesidehastighed, URL struktur og meget, meget mere. Igennem årerne har vi leveret rigtigt mange SEO rapporter til danske hjemmesideejere. Dermed har vi stødt på stort set alle tænkelige fejl og mangler, som en hjemmeside kan indeholde inden for SEO.

Hvis du har en stor webshop eller hjemmeside med mange indgående links, så kan du med fordel få lavet en linkanalyse af os, hvor vi kigger dine indgående links grundigt igennem, og kommer med en rapport og handlingsplan på baggrund af din linkprofil.

Bestil en website analyse allerede i dag

Ønsker du at rangere øverst på Google med dit website, så kan du med fordel bestille en SEO site audit allerede i dag. Rapporten er henvendt til alle seriøse virksomhedsejere, som ønsker at opnå succes med søgemaskineoptimering. Rapporten bliver udarbejdet af en specialist med mere end 5 års erfaring inden for SEO optimering. Dermed er du sikret en professionel rapport, som er propfyldt med relevant tiltag til dit website. Vælger du at følge vores råd og forslag i rapporten, så vil du med sikkerhed kunne skabe mere trafik og booste salget igennem Google.