SEO strategiVil du opnå synlige resultater med søgemaskineoptimering, så vil den rette SEO strategi være afgørende. En SEO strategi bør fungere som dit fundament for dit arbejde med søgemaskineoptimering. Ligesom det gør sig gældende for andre markedsføringstiltag, så kan man med fordel lægge en plan. Med en decideret strategi kan du skabe et overblik over, hvilke tiltag du skal arbejde med i fremtiden.

En SEO strategi kan være relevant for både små- og store virksomheder. Det vil være mest hensigtsmæssigt at lægge en strategi for søgemaskineoptimering, når man har fået udarbejdet en søgeordsanalyse. Når man lægger en SEO strategi, fungerer det som en langsigtet plan. I grove træk skal strategien indeholde en beskrivelse af sine målsætninger, og hvordan man opnår de fastlagte mål. Dermed har man noget konkret at arbejde ud fra, når man beskæftiger sig med søgemaskineoptimering.

Selvom ordet “strategi” kan lyde fint og avanceret, så behøves det slet ikke være så komplekst. Strategien har til formål at hjælpe dig med at skabe et overblik, så du kan opnå de mål, du har fastlagt.

Det skal en SEO strategi indeholde

Hvis man skal have gavn af en SEO strategi, vil det være afgørende, at den er gennemarbejdet og overskuelig. Vælger man blot at udarbejde en hurtig og sjusket strategi, så vil resultaterne højst sandsynligt udeblive. Man kan med fordel opdele sin strategi / plan i en række processer. Skal man opnå de ønskede placeringer i søgemaskinerne, så skal man nemlig igennem en række processer. Man opnår ikke nødvendigvis synlige resultater på en enkelt nat. Derimod kræver det både tid og ressourcer at opnå de ønskede målsætninger. Det er dermed en langsigtet markedsføringsstrategi, som vil kunne skabe trafik, konverteringer og omsætning. En strategi skal bl.a. indeholde følgende processer:

  • Research
  • Målsætning
  • Handlingsplan

De tre overstående processer – henholdsvis research, målsætning og handlingsplan er tre vigtige faktorer i en SEO strategi. Under disse processer vil der være en masse underpunkter og konkrete tiltag, som man kan arbejde med i sit SEO arbejde.

Få udarbejdet en professionel SEO strategi

Hos FirstSEO har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering og har i årernes løb udarbejdet rigtigt mange SEO strategier for forskellige virksomheder. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at lægge den helt rette strategi for din virksomhed.

Vi har både kendskab og erfaring med en lang række SEO teknikker, som har vi har haft stor succes med. Du får udarbejdet en professionel SEO strategi, som indeholder en lang række kortsigtede- og langsigtede aktiviteter, som er vigtige for at optimere din hjemmesides placeringer i søgemaskinerne.

Vi udarbejder en SEO strategi på baggrund af din virksomhed, branche og de vigtigste søgeord. Hos FirstSEO står vi for at gennemtænke og udvikle den helt rette strategi til dig. Vi kan ligeledes være behjælpelige med implementering af de forskellige aktiviteter.

Du får tilsendt en skriftlig rapport, som er letlæselig og nem at forstå. Rapporten vil være spækket med vores kvalificerede forslag til de bedste SEO teknikker og tiltag. Følger du den udarbejdede strategi, vil du på sigt kunne opleve en lang række attraktive søgeords-placeringer.

Hvis det lyder interessant, kan du tage kontakt til os for at høre nærmere omkring dine muligheder for at få udarbejdet en professionel SEO strategi.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk