Linkbuilding

Arbejd også med tier linkbuilding

Tier linkbuilding er en gren inden for linkbuilding, som du skal kende til, hvis du arbejder med SEO. Der findes efterhånden rigtigt mange måder, hvorpå man kan arbejde med linkbuilding – og tier linkbuilding er altså en af måderne.

Hvad er tier linkbuilding?

Selvom der er tale om en linkbuilding disciplin, som er blevet brugt i mange år, så er der fortsat mange webmasters, der ikke har kendskab til begrebet. Kort og godt handler disciplinen om at styrke sine eksisterende links, hvilket der kan være mange fordele ved at gøre. Dette gør man ved at linke til de sider der allerede linker til en, og derfor arbejder man i flere lag, niveauer eller tiers.

Såfremt du er løbet før for linkbuildingidéer, så kan du måske være fristet til at gå på jagt efter links, der bærer præg af lav kvalitet. De ”nemme” links i lav kvalitet er ofte links, som gør mere skade end gavn. Derfor bør du i stedet kigge på, hvorvidt der er mulighed for at styrke dine eksisterende links, så de skaber endnu større værdi for dit website.

Sådan styrker du dine eksisterende links

Selvom du har allerede har mange stærke indgående links, så er der gode muligheder for at gøre disse links endnu stærkere. Før du går i gang med at styrke dine links, skal du først og fremmest forsøge at identificere dine svageste links. I den anledning kan du bruge forskellige tools til belysning af dine indgående links. Du kan bl.a. bruge nogle af de mange seo tools fra Ahrefs, Majestic og MOZ, hvor det er nemt at finde frem til svage links.

Når du har fundet frem til de svageste links, kan du begynde at styrke disse links. Det kan du gøre ved at bygge links til de blogindlæg, profilsider eller andre undersider, hvor der er links, der peger til dit website. Linker du til sider, der allerede linker til dit website, så har du mulighed for at øge værdien af disse links.

Der er mange fordele ved at arbejde med tier linkbuilding, hvor det bl.a. er værd at fremhæve følgende:

  • Dine indgående links får større værdi og effekt
  • Du har mulighed for at arbejde med linkbuilding med en højere risikoprofil

Som nederste punkt antyder, kan man tillade sig at bruge nogle lidt mere risikable links, når man ikke peger dem direkte mod sin primære hjemmeside. Dette giver en masse nye linkmuligheder, som man ikke kan bruge i sin normale linkbuilding til sin hovedside, men sagtens kan bruge til tier linkbuilding.

Glem ikke alt om relevans og kvalitet

linkbuilding

Få hjælp til linkbuilding hos FirstSEO

Når du arbejder med tier building, arbejder du generelt med en højere risikoprofil. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal glemme alt om relevans og kvalitet. Skal du få succes med at styrke dine nuværende links, så er det nemlig afgørende, at du bevarer din kritiske sans, når det handler om at bygge links til dine eksisterende links. Du frarådes derfor at arbejde for meget med kataloglinks, kommentarlinks og andre former for spam links. Husk at en mention også har værdi i dag, og sjældent opfattes som spam. Derfor kan du skrive noget lignende “læs mere om linkbuilding på FirstSEO” i stedet for at lave et aktivt link.

Lad os hjælpe dig med tier linkbuilding

Hos FirstSEO ved vi stort set alt om SEO og linkbuilding, som vi mestrer på et meget højt niveau. Vi er bl.a. dygtige til tier linkbuilding, som vi selvfølgelig kan hjælpe dig med. Er du interesseret i at styrke dine nuværende links, og vil du hæve dine rankings uden at risikere din forretning ved at bruge dårlige links, så vil det være en glimrende strategi at arbejde med linkbuilding i flere niveauer/tiers.

Skriv en mail til kontakt@firstseo.dk eller ring til os, så finder vi en passende løsning med udgangspunkt i dine behov. Uanset om du er elektriker eller arbejder med software. Vi har allerede hjulpet over 50 små og store virksomheder med deres linkbuilding og generelt optimering af SEO, og er bedre rustet end nogensinde til også at varetage søgemaskineoptimeringen for din virksomhed.