Video SEO er blevet et mere og mere almindeligt begreb inden for søgemaskineoptimering. Det øgede fokus på dette begreb er opstået i takt med, at der er blevet særdeles populært at markedsføre sin virksomhed via videoer. Markedsføring via videoer er hensigtsmæssigt, hvis man vil nå ud med sit budskab til sin målgruppe. Tilmed er det muligt at bruge videoer til at øge sin virksomheds organiske synlighed.

Skab øget synlighed med video SEO

Drømmer du om øget synlighed i søgemaskinerne, så behøves du ikke nødvendigvis nøjes med at optimere dine tekster og billeder. Der er nemlig også rig mulighed for at skabe øget synlighed, hvis man arbejder med søgemaskineoptimering af videoer. Det er en realitet, at søgemaskinerne generelt bliver bedre og bedre til at forstå indholdet af videoer. Dog er det samtidig ingen hemmelighed, at søgemaskinerne har brug for hjælp til at forstå videoernes konkrete budskaber. I den anledning kan man aktivt arbejde med flere forskellige tiltag, der gør det nemmere for søgemaskinerne at identificere indholdet af en video.

Ligesom man kan søgemaskineoptimere tekster og billeder, så kan man også søgemaskineoptimere videoer. Video er et oplagt format til at reklamere for sine produkter og / ydelser på en brugervenlig og troværdig måde. Takket være videoer kan du nemmere overbevise dine besøgende og potentielle kunder om, hvorfor de skal handle med dig. Samlet set kan der ikke herske nogen tvivl om, at videoer er et af de mest effektive medier i øjeblikket.

 

Video SEO virker – Derfor er det så effektivt

Video SEOHar man arbejdet med video SEO, vil man ikke være i tvivl om, at det er en SEO disciplin, der virker efter hensigten. Der er i hvert fald mulighed for at opnå fremragende resultater, hvis man optimerer sine videoer på den mest hensigtsmæssige måde. Der er flere gode grunde til, at søgemaskineoptimering af videoer er med til at levere bemærkelsesværdige resultater. Du kan bl.a. få glæde af nogle af følgende fordele:

 1. Du kan få flere indgående links
 2. Du kan holde på dine besøgende i længere tid
 3. Du kan opnå højere CTR på dit website
 4. Du kan konvertere flere kunder
 5. Du kan skabe øget blikfang i søgeresultaterne

Det er altså en disciplin, der kan bidrage positivt til din virksomhed. De nævnte fordele kan direkte eller indirekte påvirke dine rankings, trafik og omsætning. Dermed kan du løfte din virksomhed til et helt nyt niveau, hvis du arbejder korrekt med optimering af videoer.

Høj CTR er en af de ranking faktorer, der vægtes allerhøjest i øjeblikket. Vil du opnå den højeste CTR, kan det bl.a. være en god idé at bruge videoer. Korrekt optimering kan føre til, at man kan få vist sine videoer direkte i søgeresultaterne. Har du set en video i søgeresultaterne, vil du vide, at videoer giver øget blikfang. Dermed er det mulighed for at øge sine chancer for, at den besøgende vil klikke sig videre til sit website frem for et af de andre websites i søgeresultaterne.

 • get blikfang i søgeresultaterne har ikke direkte indflydelse på dine rankings. Dog kan det medvirke til, at din CTR øges, hvilket også er en vigtig ranking faktor. Går dine videoer viralt, kan du øge kendskabet til din virksomhed, samtidig med at du højst sandsynligt kan høste mange værdifulde links.

Video og søgemaskineoptimering – Disse faktorer kan man arbejde med

Når det drejer sig om video SEO, kan man arbejde med mange forskellige faktorer. Først og fremmest skal man gøre sig nogle overvejelser om, hvorvidt man vil oploade en video på sit eget website, og / eller man vil man oploade en video på Youtube e.l. Youtube er kendt som verdens anden største søgemaskine, hvilket gør det til et oplagt medie at markedsføre sine videoer på. Youtube har gjort det nemt at søgemaskineoptimere videoer, og det bør du selvfølgelig udnytte.

Skal Google og de øvrige søgemaskiner forstå indholdet af dine videoer, er det afgørende, at du gør dit forarbejde ordentligt. Man kan bl.a. arbejde med video SEO ved at tage højde for disse faktorer:

 • Titel
 • Videobeskrivelser og tags
 • Tilpasset miniaturebillede
 • Transskribering af indhold af video
 • Kategori

Og mange andre relaterede faktorer. Når Google, Youtube og andre søgemaskiner skal bedømme videoer, kigger de på forskellige data. Det gælder bl.a. antal visninger, antal sociale delinger, antal lejringer, indgående links og meget mere.

Vi hjælper dig med at få succes med video SEO

Hos FirstSEO har vi mange års erfaring med alle tænkelige SEO discipliner, og video SEO er naturligvis ingen undtagelse. Gennem årerne har vi erfaret, at man kan opnå betydelige resultater med denne form for søgemaskineoptimering.

Uanset om dit mål er at sælge mere, få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, få flere følgere på de sociale medier eller øge kendskabet til din virksomhed, så kan vi være behjælpelige. Takket være vores dybdegående viden og erfaring ved vi, hvordan man optimerer en video på bedst mulig vis. Video SEO kan være effektivt for virksomheder inden for alle tænkelige brancher. Tilmed er det ikke afgørende, hvorvidt du driver en større- eller mindre virksomhed, da vi helt sikkert kan finde en passende løsning til dig.

Vi kan bl.a. være behjælpelige med følgende ydelser:

 • Video SEO (vi arbejder på tiltag, der giver din video de bedste rankings)
 • Søgeordsanalyse og segmentering
 • Rådgivning om valg af platforme

Vi er eksperter i video SEO, og det vil du kunne få stor glæde af, hvis du vælger at overlade arbejdet til os. Den helt rette taktik og fremgangsmåde er afgørende, hvis man skal øge synligheden med videoer, og det er her, hvor FirstSEO kommer ind i billedet. Vi ved nemlig, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer.

Modtag et uforpligtende tilbud på video SEO

Er du overbevist om, at video SEO kan skabe øget trafik og omsætning til din virksomhed, så kan du anmode om et uforpligtende tilbud i dag. Vi har allerede arbejdet med rigtigt mange virksomheder, og det vil være en ære for os at få lov til at arbejde med din virksomhed.

Du er velkommen til at henvende dig pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder. Med udgangspunkt i dine individuelle behov, ønsker og målsætninger kan vi med høj sandsynlighed finde en passende løsning på video SEO. Som udgangspunkt kan du forvente at høre fra os inden for 12 timer.