Vi kan hos FirstSEO som udgangspunkt hjælpe med alt indenfor SEO. Vi har alligevel valgt at dele vores kompetencer op i nogle forskellige ydelser, som du naturligvis kan købe enkeltvis. Mange vælger dog at outsource alt deres SEO til os, så vi kan lave det vi er bedst til og skabe mest mulig værdi.

Alle vores ydelser bærer præg af stor gennemsigtighed i arbejdet, hvor vi sammen aftaler hvordan samarbejdet skal foregå og hvad målet er. Vi opsætter sporing af resultaterne, og du vil hver måned modtage en rapport over hvordan dine placeringer på Google har forbedret sig, og hvilket arbejde vi har lavet for dig.

Disse specialer arbejder vi med hos FirstSEO:

 • Søgemaskineoptimering – SEO er hele fundamentet for vores virksomhed, da vi udelukkende arbejder med at skabe bedre placeringer i søgemaskinerne hos vores kunder. Du kan outsource din SEO 100% til FirstSEO, og trygt regne med at se en længerevarende fremgang i søgeresultaterne.
 • Linkbuilding – Det at andre hjemmesider linker til ens egen hjemmeside, er det der i aller højest grad bestemmer hvor gode placeringer har. Derfor arbejder vi rigtig meget med linkbuilding, hvor vi altid fokuserer på gode, langsigtede og troværdige links.
 • On-page SEO – Dette område handler om hvordan man optimerer sin hjemmeside til søgemaskiner. Her arbejder man både med teknikken og opbygningen på hjemmesiden, samt indholdet: Tekster, billeder, video, sidetitler mm. Det kræver en stor indsigt og erfaring at vide hvordan man skal tilrettelægge det hele, for at få det bedste resultater med onpage SEO på kort og lang sigt.
 • SEO analyser – Hvis du ikke føler at der er helt styr på hvilke søgeord din virksomhed går efter, hvorfor du har de placeringer du har eller hvad der rent teknisk skal forbedres på din hjemmeside, så laver vi gerne en dybdegående analyse af den hjemmeside. Vi er eksperter i at analysere links og din hjemmesides tekniske opbygning. Derudover er vi rigtig skarpe til at analysere søgeord, hvor vi finder ud af hvilke ord der er bedst at gå efter for din virksomhed.
 • Lokal SEO – Hvis du har en lokal forretning, er synligheden på Google vigtig! Ligemeget om du er kørelærer, frisør eller har en restaurant, kan vi rådgive og hjælpe dig til toppen på Google så du får flere kunder.
 • International SEO – Hvis du ønsker at ekspandere til nye markeder, fx Tyskland eller Norden, så kan vi hjælpe dig med din internationale SEO og sørge for at du får gode placeringer i søgemaskinerne.
 • Konsulentarbejde (SEO konsulent) – Hvis du har behov for kompetent rådgivning ift. din SEO, så er det en opgave vi kan løfte både for store og små virksomheder.

Du kan se SEO priser på vores forskellige standard pakker, hvis du har behov for at outsource alt din SEO til os.

Selvom en pakke ofte er et godt udgangspunkt, er det bedste altid at du tager kontakt til os, og får en snak om dine behov. På den måde kan vi finde den optimale løsning, som passer til din virksomheds budget og som skaber det bedste afkast på investeringen.

Flere ydelser

Her kan du se hvad FirstSEO ellers tilbyder af SEO ydelser:

 • SEO tekster – Vi kan levere velskrevede og optimerede SEO tekster til alle slags webshops og hjemmesider. Vi har en lang række tekstforfattere der sidder klar til at lave netop de tekster du mangler til søgemaskineoptimeringen.
 • SEO ekspert – Hvis du leder efter en ekspert i SEO, så behøver du ikke lede længere! Vi har hos FirstSEO lavet SEO med gode resultater på et hav af hjemmesider.
 • SEO rådgivning – Hos FirstSEO kan du få kompetent og seriøs rådgivning til din virksomheds SEO. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal arbejde med for at få de bedste resultater og med at løse dine udfordringer med SEO.
 • SEO strategi – I forlængelse af rådgivningen, kan vi hjælpe dig med at ligge en langsigtet og holder SEO strategi til din virksomhed. En god strategi indeholder en plan for hvordan man vil producere indhold til sin side, markedsføre det og hvordan man vil få links til sin side.
 • Reputation management – En virksomheds er ikke mere end sin omtale. Derfor skal du også have styr på din omtale i søgeresultaterne, så kunder ikke bliver skræmt væk og mister tilliden til jeres virksomheds brand. Arbejdet med omtale, kaldes i fagsprog reputation management, og er nemmest at styre proaktivt.
 • Billig SEO – Søgemaskineoptimering kommer i alle prislejer. Alle vil naturligvis gerne have lavet arbejdet billigst muligt, men man skal passe på. Billig SEO lyder altid godt, men man skal være sikker på at man vælger sin SEO leverandør på kvaliteten, og ikke kun prisen. SEO i høj kvalitet skaber langt højere afkast og er mere sikkert end billig SEO.
 • SEO pakker – Vi har nogle forskellige SEO pakker med priser hvor alle kan være med. Pakkerne har en pris fra få tusinde og du kan se priserne på pakkerne her.
 • SEO underleverandør – Hvis du har en virksomhed der på den ene eller anden måde arbejder med hjemmesider, og du ikke selv ønsker at lave SEO, så kan FirstSEO fungere som jeres underleverandør. White label SEO, hvor I må tage hele æren for arbejdet.