Lokal SEODriver du en lokal virksomhed, så vil lokal SEO være et begreb, som du med fordel kan kende til. Man kan tale om lokale søgninger, når man søger efter en virksomhed i sit lokalområde. Det gør sig f.eks. gældende, når forbrugere søger efter en vinduespudser, maler, håndværker eller noget helt fjerde i sit lokalområde. Vil du øge synligheden i dit lokalområde, vil lokal SEO være mere eller mindre uundværligt.

Man kan med fordel arbejde med lokal SEO, hvis man ønsker at skabe relevant trafik og omsætning. En lokal søgning vil gøre sig gældende, når man søger efter et specifikt erhverv / branche, samtidig med at man inkluderer en geografiske lokation. Søger du f.eks. på ”SEO Aalborg”, så vil der være tale om en lokal søgning. Det er et vigtigt begreb, som fylder mere og mere inden for søgemaskineoptimering. Hvis du er ejer af en lokal virksomhed, vil det være alfa omega, at din hjemmeside er placeret øverst i søgemaskinerne. Det skal med andre ord være din hjemmeside, som dukker op på de øverste placeringer, når potentielle kunder søger på din branche og geografisk position. Lever du af at servicere kunder i dit lokalområde, vil du kunne opnå stor værdi af at søgemaskineoptimere dit website.

Det er et faktum, at lokale søgninger udgør en stor del af alle søgninger i søgemaskinerne. Forbrugerne har i højere og højere grad lokale intentioner, når de foretager en søgning på Google.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk

  Sådan fungerer lokal SEO

  Når det drejer sig om lokal SEO, så handler det i grove træk om, at man skal udføre søgemaskineoptimering, hvor der skal være fokus på sit lokalområde. Hvis man skal have succes med lokal søgemaskineoptimering, skal man have et lokalt fokus igennem hele processen. Begynder man f.eks. med at lave en søgeordsanalyse, vil det allerede her være nødvendigt at inkludere nogle af de lokale søgeord.

  Skal man optimere sit website med et lokalt fokus, så kan man arbejde med forskellige tiltag. De vigtigste ranking-faktorer består bl.a. af følgende:

  Når det drejer sig om lokal SEO, skal der være særligt fokus på Google My Business og Google + Local, hvor der i høj grad er mulighed for at optimere et website med lokalt fokus.

  Vi styrker din lokale virksomhed i søgemaskinerne

  Hvis du har brug for professionel assistance, så vil vi gerne være behjælpelige. Vi har mange års erfaring inden for søgemaskineoptimering, hvor vi bl.a. har beskæftiget os med lokal SEO. Vi hjælper dig med at blive synlig i dit nærområde, så du kan øge både trafik og salg. Vores dybdegående viden og erfaring kan hjælpe dig og din virksomhed med at opnå attraktive placeringer i søgemaskinerne.

  Hos FirstSEO tilbyder vi lokal SEO til både små- og store virksomheder, som ønsker at positionere sig på lokale søgninger. Denne form for målrettet søgemaskineoptimering vil være relevant for alle typer virksomheder, som udbyder produkter og / eller ydelser til lokale forbrugere.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med henblik på lokal SEO, så din virksomhed kan nå til tops i søgemaskinerne.