Søren SkriverFirstSEO er et dansk SEO bureau, som ejes og drives af Søren Skriver. I takt med at flere og flere danske forbrugere handler på nettet, er det blevet særligt vigtigt at være synlig i søgemaskinerne. Jeg har mere end 5 års erfaring inden søgemaskineoptimering og ved, hvordan man opnår topplaceringer i søgemaskinerne. Gennem årerne har jeg udført SEO-arbejde for kunder og egne sider. Jeg arbejder med en række spændende projekter og er desuden ansat som SEO-konsulent hos S360.dk.

Effektive SEO ydelser til små- og store virksomheder

Hos FirstSEO udbyder vi SEO ydelser til både små- og store virksomheder. Takket være mange års erfaring og ekspertise ved jeg, hvordan man omdanner søgepotentiale til relevant trafik og omsætning. Jeg kan hjælpe dig med at opnå de bedste placeringer i søgemaskinerne, så du kan glæde dig over øget omsætning og vækst i din virksomhed.

Du skal alliere dig med FirstSEO, hvis du sætter pris på et SEO firma, som vægter kvalitet og målbare resultater højest. Jeg arbejder intensivt og målrettet på at opnå de bedste resultater for mine kunder.

Det er din mulighed for at få udført SEO arbejde af en kompetent SEO ekspert med stor indsigt i SEO- tendenser og metoder. I dagligdagen beskæftiger jeg mig med de nyeste og mest effektive værktøjer i forbindelse med søgeordsanalyser, onpage SEO, linkbuilding og meget mere.

FirstSEO er en SEO virksomhed, som arbejder for en lang række webshops og virksomheder inden for forskellige brancher. Jeg arbejder med et 360-graders perspektiv, så der er ikke den opgave, jeg ikke kan varetage, når det drejer sig om søgemaskineoptimering.

FirstSEO skaber værdifulde resultater

Søger du et loyalt og professionelt SEO bureau, så kan jeg være behjælpelig. Mit overordnede mål er at skabe værdifulde resultater til glæde for dig som virksomhedsejer. På forhånd tager vi en uforpligtende snak om dine forventninger og ønsker, hvorefter vi finder den rette SEO løsning på baggrund af dine behov.

Du får glæde af et SEO bureau, som ikke anvender underleverandører. I virksomheden har jeg to faste tekstforfattere tilknyttet, som står for alt tekstarbejdet. Jeg har bevidst fravalgt at arbejde med underleverandører, da jeg ønsker at levere den højeste kvalitet.

Jeg har tidligere drevet forskellige webshops med stor succes – bl.a. USBshoppen.dk og Bekko.dk. Som erfaren iværksætter og webshopejer har jeg stor erfaring med Google AdWords, Affiliate Marketing og Facebook Ads, men SEO er min helt store passion.

Hvis du er på jagt efter et stærkt bureau, hvor gennemsigtighed er en vigtig faktor, så vil FirstSEO ligeledes et oplagt valg. Først og fremmest får du altid oplyst en fast månedlig pris, som dækker dine krav og behov. Ydermere vil du løbende få tilsendt rapporter over det udførte SEO-arbejde, så du kan følge med i, hvad du reelt får for pengene. Er du fortsat i tvivl, om SEO er en effektiv markedsføringsform for din virksomhed, så skal du være velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om søgemaskineoptimering.

Skal vi hjælpe dig videre med SEO?
Få et tilbud på SEO nu
Jeg driver også min egen portal for rabatkoder, hvor jeg uploader rabatkoder til både danske og internationale webshops. Se mere HER.