I dag bruger langt de fleste danskere internettet – og især søgemaskiner som Google – til at finde information og købe produkter og ydelser. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at være synlig i søgeresultaterne – ellers finder din målgruppe og dine kunder dig sandsynligvis ikke.

Effektive SEO-ydelser til små og store virksomheder

FirstSEO er et dansk SEO-bureau, der udfører professionelle SEO-ydelser for små og store virksomheder. Med over fem års erfaring inden for søgemaskineoptimering og en lang række succesfulde kundecases bag sig er FirstSEO vant til at føre sine kunder til topplaceringer i søgeresultaterne.

Hos FirstSEO har vi stor indsigt i SEO-tendenser i Danmark og udlandet. Vi benytter os af de nyeste og mest professionelle onlineværktøjer, der gør vores arbejde mere effektivt og vores kunders resultater endnu bedre.

Ønsker du større synlighed i søgemaskiner og et udbytterigt samarbejde med et professionelt SEO-firma, der vægter kvalitet og målbare resultater højest, er FirstSEO det rette valg.

FirstSEO skaber værdifulde resultater

Hos FirstSEO er målet at være et profesisonelt SEO-firma du kan stole på og regne med vil skabe værdifulde resultater for din virksomhed. Alt SEO-arbejde tager udgangspunkt i din virksomhed – både dens nuværende situation, men også i forhold til dine planer for, hvor virksomheden skal bevæge sig hen.

FirstSEO har erfaring med mange forskellige områder inden for søgemaskineoptimering, Google AdWords, Affiliate Marketing og Facebook Ads. Vi benytter os desuden af kompetente samarbejdspartnere med stor erfaring, der er med til at løfte din virksomhed og gøre den mere synlig online. Vi bruger ikke underleverandører, men har derimod faste tekstforfattere tilknyttet, som står for alt tekstarbejde – det giver dig højere kvalitet og bedre resultater.

Stor erfaring med at skabe synlighed og vækst

FirstSEO ejes og drives af den erfarne iværksætter og webshopejer Søren Skriver, der har mange års erfaring med professionelt SEO-arbejde hos FirstSEO og andre danske virksomheder. Søren har tidligere drevet forskellige webshops med stor succes, f.eks. USBshoppen.dk, Bekko.dk og Coupii.dk.

Udover at skabe større synlighed og øget vækst for små og store danske kunder er Søren også ansat som konsulent hos SEO-virksomheden S360.dk. Som SEO-ekspert med stor indsigt i SEO-tendenser og -metoder rådgiver og udfører han mange forskellige opgaver inden for søgeordsanalyser, onpage SEO, linkbuilding og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud på dine muligheder

Hvis du er på jagt efter et stærkt SEO-bureau, hvor høj kvalitet og stor gennemsigtighed er en vigtig faktor, så er FirstSEO et rigtig godt valg. Hos os får du en fast, månedlig pris, som dækker dine krav og behov. Du får også løbende rapporter over det udførte SEO-arbejde, så du kan følge med i, hvor stort et udbytte du får.

Er du i tvivl, om SEO er en effektiv markedsføringsform for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder. Her kan vi i fællesskab finde den rette SEO-løsning, der tager afsæt i dine forventninger og ønsker og gør din virksomhed mere synlig online.

Skal vi hjælpe dig mod toppen af søgeresultaterne?

Få et tilbud på professionelt SEO-arbejde nu

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk