De bedste betalte SEO Tools

Arbejder man med søgemaskineoptimering, kan man med fordel anvende de bedste SEO tools. Der findes rigtigt mange nyttige værktøjer til søgemaskineoptimering, som vil gøre optimeringsarbejdet mere overskueligt. Det er naturligvis en smagssag, hvilke SEO tools man foretrækker at anvende i sit daglige arbejde. Ikke desto mindre er der nogle værktøjer, som er mere populære end andre. I takt med det øgede fokus på søgemaskineoptimering er der blevet udviklet mange nye tools. I den forbindelse kan det være en udfordring at gennemskue, hvordan de forskellige tools adskiller sig fra hinanden. Realiteten er dog, at der kan være stor forskel på nytteværdien af de forskellige værktøjer.

Hos FirstSEO har vi mange års erfaring med SEO, hvor vi har beskæftiget os med rigtigt mange tools. Vi præsenterer dig for nogle af de tools, som vi har haft de bedste erfaringer med. Der er tale om diverse SEO software, som har mange nyttige features.

Majestic SEO

Majestic-seoLeder du efter de bedste SEO tools i øjeblikket, vil det være svært at komme udenom Majestic. Det er et ældre værktøj, som konstant bliver udviklet og forbedret på alle parametre. Du betaler en fast månedlig pris for at anvende værktøjet, som har en lang række nyttige features. Med dette tool får du bl.a. adgang til Backlink Checker, Site Explorer og en lang række andre funktioner. Værktøjet er nemt at arbejde med for både nybegyndere og erfarne. For mange virksomhedsejere er det mere eller mindre uundværligt at anvende Majestic SEO, som giver adgang til en masse relevant data.

SEO PowersuiteSEO-powersuite

SEO Powersuite er ligeledes et populært SEO tool blandt online folk. Dette tool har bl.a. har fået ros og anerkendelse for sit interface, som er nemt og overskueligt. Ønsker du at bruge et tool, hvor der er rig mulighed for at lave søgeordsanalyser, downloade linkprofiler og meget mere, så kan du med fordel kigge nærmere på dette tool. SEO Powersuite er blandt de mest populære SEO tools i både ind- og udland. Det er et værktøj, som findes i både gratis- og betalte versioner.

Ahrefs

AhrefsAhrefs er også et SEO tool, som har eksisteret i rigtigt mange år. Det er muligt at få adgang til værktøjet ganske gratis, men der er dog visse begrænsninger ved gratis udgaven. Prisen for de betalte abonnementer befinder sig i et prisleje, som appellerer til både små- og store virksomheder. Det er et glimrende SEO værktøj, som man kan bruge til både onpage- og offpage SEO. Værktøjet byder bl.a. på Site Explorer, Mentions Tracker, Domain Comparison og mange andre funktioner, som man kan drage nytte af.

Tiny Rocket Lab

Tiny-rocket-lab

Tiny Rocket Lab er dansk udviklet og er blandt de få danske SEO tools i branchen. Dette værktøj byder på en lang række relevante features, som man kan få gavn af i forskellige sammenhænge. Det omfatter bl.a. Ranktracker, Keyword Analysis, Onpage SEO og Competitors, som er nyttige features i SEO-branchen. Det er et simpelt SEO tool, som er nemt at blive komfortabel med. Tiny Rocket Lab bliver løbende videreudviklet og opdateret med nye features og forbedringer.

TechSEO360

TechSEO360 er et nyere dansk SEO-software, som minder en smule om Screaming Frog. Et spændende værktøj til både PC og Mac, som er godt til teknisk SEO. Det bliver spændende at følge dette værktøj fremadrettet.techseo