On-page SEO

Elementer indenfor SEO på hjemmesider

Arbejder man med søgemaskineoptimering, så skal man arbejde med flere forskellige discipliner. En af de vigtigste discipliner er onpage SEO, som fylder mere og mere. Denne disciplin tager udgangspunkt i de optimeringsprocesser, man kan arbejde med på selve hjemmesiden. Det et faktum, at onpage SEO har stor betydning for dine rankings i søgemaskinerne.

Onpage søgemaskineoptimering handler om rigtigt mange forskellige faktorer. Selvom unikt tekstindhold har en vigtig betydning, så er der også mange andre vigtige parametre, som har indflydelse på selve hjemmesidens optimering. Lige så vel som linkbuilding er betydningsfuldt, så har onpage SEO også en stor betydning.

Søgemaskinerne lægger stor vægt på, hvor godt din hjemmeside er optimeret. Udviklingen inden for SEO ændrer sig konstant, og her er onpage SEO ingen undtagelse. Det gælder derfor om at være opmærksom på, hvilke tiltag søgemaskinerne belønner, og hvilke tiltag der evt. straffes.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk

Disse faktorer vægtes højest inden for onpage søgemaskineoptimering

Det er et faktum, at der er nogle faktorer, som er vigtigere end andre, når det drejer sig om onpage SEO. Nedenfor bliver du introduceret for nogle af de faktorer, som er særligt vigtige inden for denne vigtige disciplin:

 • Unikt tekstindhold
 • Mobilvenlighed
 • Billedoptimering
 • Søgeordsanalyse
 • Navigering
 • Validering
 • Linkstuktur
 • Brødkrummer
 • Intern linkbuilding
 • Sitemap
 • H-tags (overskrifter og underoverskrifter)
 • Hastighedsoptimering

.. og mange, mange flere elementer. Selvom der er nogle elementer, som er vigtigere end andre, så er det afgørende, at man kommer hele vejen rundt. Google lancerer jævnligt nye opdateringer, hvor der hyppigt bliver ændret på, hvilke elementer der vægtest højt. Derfor kan du med fordel fokusere på at optimere dit website hele vejen igennem.

FirstSEO hjælper dig med onpage SEO

Onpage SEO er en disciplin, som man skal have en vis viden og erfaring for at mestre. Hvis du synes, at det lyder som en lidt for stor udfordring, så vil vi glædeligt være behjælpelige. Vi kan hjælpe dig med onpage SEO, hvor vi optimerer hele dit website. Hos FirstSEO har vi mere end 5 års erfaring inden for søgemaskineoptimering, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at optimere dit website på de søgeord, som du ønsker at ranke på. Vi er nemlig klar over, hvilke elementer der i høj grad lægges vægt på, når søgemaskinerne skal vurdere kvaliteten af dit website.

Hvis SEO ikke er din foretrukne disciplin, så kan du med fordel overlade arbejdet til os. Vi sørger for at dit website bliver så godt optimeret til søgemaskinerne som muligt, mens du fokuserer på det, du er bedst til. Takket være en dybdegående forståelse af søgemaskinernes algoritme, arbejder vi intensivt med de tiltag, som vi ved hjælper og har en stor effekt på dit websites placeringer i søgemaskinerne.

Vi hjælper både små- og store virksomheder med onpage SEO. Er du interesseret, så udarbejder vi glædeligt et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af din virksomhed og dine behov. Du kan kontakte os via mail eller telefon, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage til dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi konkret kan hjælpe dig og din virksomhed.