“Hvad koster SEO?” er et spørgsmål, som vi modtager meget hyppigt. Det er et godt og relevant spørgsmål, da prisen naturligvis er en vigtig parameter ved etablering af et samarbejde. Selvom prisen er vigtig, så bør det ikke være den vigtigste faktor. Derimod er det kvaliteten, som er afgørende for, hvor stor effekt man kan få af SEO.

SEO priser hos FirstSEO

Hos FirstSEO er vi hverken de billigste eller de dyreste SEO-leverandører på markedet. Vi har valgt at udbyde SEO, som bærer præg af høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Der findes SEO pakker til både små- og store virksomheder. Hvor meget SEO-arbejde der skal laves vil altid variere fra virksomhed til virksomhed.

Når det skal fastlægges, hvor meget søgemaskineoptimering der er behov for kigges der bl.a. på konkurrencen på det pågældende marked. Er du i en branche, hvor der er mange seriøse konkurrenter med stor fokus på SEO, så er det afgørende, at du ligeledes har stor fokus på søgemaskineoptimering. Befinder du dig i en branche uden særlig stor konkurrence, kan en mindre SEO løsning være tilstrækkelig.

Ønsker du at bestille søgemaskineoptimering, så vil det være en fordel, hvis du på forhånd har lagt et budget. Hvor mange penge du er villig til at investere i SEO-arbejde er naturligvis afgørende for, hvor gode resultater du kan forvente af det udførte arbejde. Den reelle SEO pris kan du se i vores overskueligt oversigt med pakkerne, hvor vi har listet månedspriserne for de forskellige pakker.

Bestil SEO løsning

Hos FirstSEO har vi valgt at give dig et komplet overblik over vores SEO priser. Vi tilbyder 3 forskellige pakkeløsninger, som er henholdsvis Bronze, Sølv og Guld. Disse 3 pakkeløsninger appellerer til forskellige behov og budgetter. Dermed har vi gjort det nemt for dig at vælge den pakkeløsning, som passer bedst til din virksomhed. Det er dog værd at være opmærksom på, at vores pakkeløsninger kun er vejledende. Vi udfører søgemaskineoptimering for mange forskellige kunder og er derfor klar over, at der kan være stor forskel fra kunde til kunde. Derfor arbejder vi med at finde den helt rette SEO løsning til netop dig og din virksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvilken SEO løsning der er den rette for din virksomhed, så skal du være velkommen til bede om et tilbud på SEO.

Gennemsigtige priser og ingen binding

SEO priserDe oplyste SEO priser for de forskellige pakkeløsninger er på månedsbasis. Vi er fortalere for gennemsigtige priser, hvor der ikke bliver pålagt gebyrer eller andre uforudsete omkostninger. Når du etablerer et samarbejde med FirstSEO, så er der ingen binding eller komplekse aftaler. Som virksomhedsejer skal du vide, at søgemaskineoptimering er en langsigtet strategi, som kan give dig øget trafik og omsætning. Vores ambition er, at du skal tjene flere penge, end du betaler os. Hvis du imod forventning ønsker at opsige samarbejdet, kan du blot vælge at betale måneden ud. Hvis du vil vide om mere, hvad de enkelte pakkeløsninger indebærer, så skal du være velkommen til at kontakte os. Du får naturligvis tilsendt en gennemarbejdet rapport med udgangspunkt i det udførte arbejde.

Vil du vide mere?

Søren Skriver

Ejer af FirstSEO

ss@firstseo.dk