CMS er en forkortelse af Content Management Systems. Begrebet dækker over forskellige systemer eller platforme, man kan bruge til at styre sit indhold på sin hjemmeside. Der findes et nærmest uendeligt antal system til formålet, men de bedste af slagsen er heldigvis også de mest bruge systemer – og dem kan vi hjælpe med.

Vi har meget bred erfaring med SEO, og har derfor også lavet SEO i alle de store CMS’ der findes. Læs mere om hvilke CMS vi kan hjælpe dig med herunder.

  • WordPress SEO – WordPress er et af de bedste og nemmeste CMS. Derfor er det også verdens mest benyttede. Vi er eksperter i WordPress, og kan derfor hjælpe dig med en seriøs omgang SEO i dette system.
  • Prestashop SEO – Denne platform er som navnet antyder et shop-system, og et af de bedste på markedet. Hvis du har en webshop der er lavet i Prestashop, så kan vi hjælpe dig til tops i søgeresultaterne.
  • Magento SEO – Magento er ikke lige så nemt at styre som ovenstående CMS. Dog er Magento virkelig skalerbart og bruges derfor ofte til de helt store virksomheders webshops. Vi har optimeret mange løsninger som var lavet i Magento, og kan også hjælpe dig med SEO i dette system.
  • Joomla SEO – Joomla er super nemt at komme i gang med, men er desværre ikke så godt lavet når man snakker SEO. Der er en del ting der skal være styr på, før at teknikken fungerer optimalt. Kontakt FirstSEO of få hjælp til Joomla CMS eller andre systemer.
  • Shopify SEO – Shopify har oplevet stor fremgang for nylig, fordi det er nemt at være e-købmand i dette system. Godt nok betaler man et månedligt beløb, men så kører det også bare. Dog er der flere områder man skal have styr på når man snakker Shopify SEO – og det kan vi hjælpe med.
  • Drupal SEO – Drupal er ikke det mest brugte CMS, men det er rigtig godt til større løsninger! De kræver teknisk viden at optimere Drupal, og en stor indsigt i søgemaskineoptimering. Vi har lavet SEO for flere virksomheder der har bygget deres hjemmeside i Drupal, og kan derfor også hjælpe dig.

Generelt, så kan vi hjælpe dig I alle CMS, med alle typer webshops og med alle former for hjemmesider. Vi har endnu ikke oplevet et system hvor vi ikke har været i stand til at udføre SEO optimalt.