SEO

SEO abonnement

Et SEO abonnement vil være interessant for dig, som drømmer om at tage din organiske trafik til nye højder. Uanset om du driver en større eller mindre virksomhed, så kan du tegne et abonnement, som er det første skridt på vejen til værdifulde resultater.

SEO abonnement til fast lav pris

Hos FirstSEO har du mulighed for at tegne et SEO abonnement til en fast lav pris. I den anledning kan du vælge mellem flere forskellige abonnementer. Vi har allerede dannet flere pakker, hvor der er løsninger til alle virksomhedsstørrelser. Vi har naturligvis også mulighed for at skræddersy en pakke, som stemmer overens med dine ønsker og behov.

Tegner du et abonnement, kan du sikre dig, at der bliver arbejdet på SEO optimering af din hjemmeside hver måned. Du betaler en fast månedlig pris, og du modtager naturligvis en rapport over det udførte arbejde. Dermed kan du altid følge med i, hvad du rent faktisk får for pengene. SEO er som bekendt en langsigtet strategi, hvor løbende optimering er nødvendigt. Vil du opnå de mest attraktive placeringer i søgeresultaterne, så er det alfa omega, at din hjemmeside bliver optimeret hver måned.

Såfremt du vælger at tegne et abonnement på søgemaskineoptimering hos FirstSEO, så vil vi først og fremmest tage en snak om dine ønsker, behov og forventninger. I den forbindelse bliver vi bl.a. enige om, hvilke søgeord der skal lægges vægt på. Der er mange fordele ved at tegne at abonnement frem for engangsbetaling. Du får nemlig mere for pengene, og du vil hurtigere kunne opleve resultater.

Tegn et SEO abonnement uden binding

Hos FirstSEO ønsker vi ikke at binde vores kunder til et abonnement. Derfor har vi valgt at udbyde abonnementer uden binding, hvilket kommer dig til fordel. Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med det udførte arbejde, så har du altså mulighed for at opsige dit abonnement. Har du heller ikke lyst til at blive bundet af et abonnement, så vil vores vilkår være tilegnet dig.

  • Ønsker du at opsige dit abonnement, skal du blot betale måneden ud, hvorefter du vil være ude af dit abonnement. Vi ønsker udelukkende at samle på tilfredse kunder, hvilket forklarer, hvorfor vi ikke har valgt at indføre lange bindingsperioder.

Er du klar til at tegne et SEO abonnement, så kan du tage et kig på vores mange abonnementer allerede i dag. Vi omtaler de forskellige SEO abonnementer på vores hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte os. Ringer du eller skriver til os, så vil vi gerne fortælle dig meget mere om, hvad du kan få ud af at tegne et abonnement.