Driver du en webshop, og vil du gerne øge den organiske trafik, så vil Webshop SEO være interessant for dig. Det er en løsning, der er tilegnet dig, som drømmer om at opnå de bedste placeringer, der kan øge trafikken og omsætningen på din webshop.

Disse fordele får du med webshop SEO

Webshop SEODer er mange gode grunde til at arbejde med SEO af en webshop, hvor fordelene er meget attraktive. Der findes mange måder, hvorpå man kan øge trafikken til sin webshop, hvor SEO blot er én af måderne. Hvis du er i tvivl, om SEO er den rette strategi for din webshop, kan du skabe dig et overblik over de mange fordele, der kan gøre det attraktivt:

  1. Større synlighed og omsætning – Skal du øge den organiske trafik, vil større synlighed være et vigtigt skridt på vejen. Takket være gode- og attraktive rankings, vil din webshop blive mere synlig i søgeresultaterne. Det vil give øget trafik og øget kendskab, hvilket kan gavne din webshop på både kort- og lang sigt. Du vil opleve, at din webshop bliver mere synlig på de søgeord, som er vigtigst for dine produkter og / eller ydelser. Der er mulighed for optimering på både kategori- og produktniveau, hvor de besøgende vil forbindes med potentielle, købelystne kunder. Når du bliver mere synlig i søgeresultaterne, vil det typisk være ensbetydende med, at trafikken og omsætningen vil stige.
  1. Reducering af udgifter til betalt markedsføring – Vil du være synlig i søgeresultaterne, kan du arbejde med både SEO og Google Adwords. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet, men du har mulighed for at reducere dine udgifter til betalt markedsføring, hvis du opnår de ønskede rankings.
  1. Bliv den førende aktør i branchen – Når potentielle kunder søger efter dine produkter og / ydelser, vil det være en fordel, hvis din webshop rangerer øverst i søgeresultaterne. Dermed vil potentielle kunder besøge din webshop frem for konkurrerende webshops.

Få succes med SEO af din webshop – Vi hjælper dig

Skal du have succes med webshop SEO, vil det være alfa og omega, at du har et stort og indgående kendskab til søgemaskineoptimering. Hvis det ikke er tilfældet, kan du overlade opgaven til fagfolk. Hos FirstSEO har vi mange års erfaring med SEO, hvor vi har serviceret rigtigt mange kunder inden for en lang række brancher. Gennem årerne har vi oplevet, hvor stor betydning organisk trafik kan have for en webshop. Det er derfor ikke uden grund, at organisk trafik er en af de mest almindelige trafikkilder til danske webshops. Man skal derfor ikke undervurdere, hvor stor værdi man kan opnå ved at være synlig i søgeresultaterne. Der er rig mulighed for at optimere et website på baggrund af de vigtigste søgeforespørgsler. Man kan arbejde med mange forskellige markedsføringsstrategier, men det er svært at komme uden om søgemaskineoptimering. Der er nemlig rigtigt mange potentielle kunder, der bruger Google og øvrige søgemaskiner, når de leder efter et specifikt produkt eller ydelse.

Hos FirstSEO kan vi byde på følgende fordele inden for webshop SEO

  1. Målsætning om at øge trafik og omsætning – Benytter du dig af en af vores ydelser, vil vi arbejde målrettet på at øge trafikken og omsætningen på din webshop. Vi har et ønske om, at du skal opnå fuld værdi af trafikken fra organiske søgninger. Dermed kan du glæde dig over, at dine besøgs- og omsætningstal stiger måned for måned. 
  1. Indgående kendskab til alle webshop platforme – Hos FirstSEO har vi et indgående kendskab til de mest udbredte webshop platforme. Det drejer sig bl.a. om Prestashop, WordPress, Magento og OsCommerce, hvor vi allerede har hjulpet rigtigt mange kunder. Vi har selvfølgelig også mulighed for at hjælpe dig og din webshop til tops i søgeresultaterne, uanset hvilken platform du bruger til din webshop. Der er naturligvis nogle platforme, som er mere egnet til søgemaskineoptimering end andre. Ikke desto ved vi præcis, hvilke parametre der skal skrues på at for at optimere en webshop.
  1. Løbende dialog og sparring – Vi mener, at løbende dialog og sparring er vigtige parametre for et godt samarbejde. Vi sætter pris på tæt kommunikation, hvor begge parter har mulighed for at byde ind med ønsker og forventninger. Du har altid mulighed for at kontakte os med dine ønsker, spørgsmål og indvendinger. Dermed er der grundlag for at skabe et tilfredsstillende samarbejde, som kommer begge parter til gode.
  1. Skræddersyet løsning til din webshop – Når vi arbejder med SEO, arbejder vi ikke med standardløsning. Derimod tilbyder vi en skræddersyet løsning til din webshop. Vi sørger for at skabe os et indblik i din webshop, hvad angår produkter, søgeordsanalyse og meget mere. Dermed vil der være mulighed for at lægge en strategi, der er mest effektiv i forhold til din webshop.
  1. Løbende rapportering med resultater – Når du etablerer et samarbejde med os, vil vi løbende sende rapporter med de foreløbige resultater og rankings. Dermed giver vi dig det fulde overblik over, hvilke resultater vi har opnået med din webshop. I den anledning har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget i vores rapporter.
  1. Ingen binding – Vi ønsker ikke at binde dig til nogen kompliceret aftale. Derfor er alle vores løsninger uden binding, så du kan ophæve samarbejdet, hvis du ønsker det. Det er et tiltag, vi har valgt at arbejde med, da vi ønsker at samle på tilfredse kunder, der ikke skal føle sig bundet af en uønsket aftale.

Lyder det interessant for dig, kan du anmode om et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi kan kontaktes pr. telefon og mail, hvor vi hurtigst muligt vil vende tilbage med et attraktivt tilbud på søgemaskineoptimering af din webshop.